Anpassade utomhusflaggor

Ge ditt event ett lyft!

Flaggor är ett utmärkt verktyg för att öka intresset för ett event. Även om du redan har ditt specialtryckta tält och duk uppsatt är deras fladdrande i vinden ett naturligt blickfång. De kan ställas framför din butik eller bord om ni har event utomhus för att locka in människor. Med en rad visuella intryck gör flaggor en stor inverkan samtidigt som de bara tar upp ytterst lite golvyta vilket gör dem till en idealisk reklamartikel för mässor.

Få ännu mer uppmärksamhet utan att behöva mycket utrymme!

En viktig fördel med anpassade flaggor är det faktum att de, till skillnad från många reklamverktyg, är höga snarare än breda. En vertikal konstruktion innebär mindre markyta som används, vilket innebär att de är idealiska inte bara för personer med mindre utrymme utan också för de som vill skapa något som maximerar deras utrymme utan att skapa röra.

När du väljer en storlek, överväg ett antal faktorer. Hur långt från min publik kommer det att vara? Finns det andra föremål i vägen som den behöver stå över eller under? Hur stort avstånd vill du synas från? Kommer användningen att vara för inomhus, utomhus eller båda? Att tänka på de här frågorna kan hjälpa dig att minska storleken du behöver.

Allt om våra reklamflaggor

Till skillnad från produkter av lägre kvalitet som snabbt kan se solkiga ut är våra flaggor alltid tillverkade i hög kvalitet. Behöver du mer inspiration besök Wiki. Här ser du finansieringsmöjligheter och skuldsanering.